• slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider

Τα “Studios Εnastron” πρόσφατα κτισμένα, με φροντίδα και σεβασμό με αρχιτεκτονική που σέβεται το ύφος του νησιού και τον ιδιαίτερο χώρο που έγινε η ανέγερση του. Ο συνδυασμός του πράσινου από το μικρό πευκοδάσος που βρίσκεται δίπλα μας και οι μυρωδιές που πλημυρίζουν την ατμόσφαιρα μέσα από αυτό, δένουν αρμονικά με την θέα της θάλασσας και το μπλε της χρώμα. Τις βραδινές ώρες ένας έναστρος ουρανός έρχεται και βάζει την δική του πινελιά στην εικόνα αφήνοντας μας να χαλαρώσουμε και να ταξιδέψουμε!
Τα “ Studios Εnastron ” Απέχουν 150 μέτρα από την παραλία με κρυστάλλινα νερά και ατέλειωτη αμμουδιά στην παραλία της Αγία Πελαγίας. Ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ήρεμες και ειδυλλιακές διακοπές κοντά στη θάλασσα.
Τα “ Studios Εnastron ” βρίσκονται στον παραθαλάσσιο οικισμό της Αγίας Πελαγίας. Η πανέμορφη παραλία της Αγίας Πελαγίας βρίσκεται στο ΒΑ τμήμα των Κυθήρων και αναπτύσσεται δίπλα από το παλιό λιμάνι. Βρίσκεται κοντά στα χωριά Ποταμός και Καραβάς και η πρόσβαση είναι εύκολη αφού συνδέεται με το κεντρικό οδικό δίκτυο. Παραλίες που επίσης ανήκουν στον οικισμό της Αγίας Πελαγίας σε απόσταση μικρότερη τριών χλμ. είναι του Νέου κόσμου, Φυρή Άμμος ,Καλαμίτσι , Λορέντζου, Κακιάς Λαγκάδας(blue flag),και της Λίμνης.

Η κεντρική παραλία της Αγίας Πελαγίας είναι γεμάτη από ζωή, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες αφού προσφέρει πληθώρα επιλογών για καφέ, φαγητό αλλά και άλλα τουριστικά καταστήματα, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, ουζερί, Super Market.
Το καλοκαίρι διοργανώνονται και κάποιες αθλητικές εκδηλώσεις αφού η ψιλή άμμος της προσφέρεται για ατέλειωτες ώρες παραμονής και δραστηριοτήτων. Όλο το νησί των Κυθήρων είναι γεμάτο πανέμορφες παραλίες που καλύπτουν όλα τα γούστα. Παναγία η Μυρτιδιώτισσα ονομάζεται εικόνα της Παναγίας που βρέθηκε στα Κύθηρα στην Ιερά Μονή Μυρτιδίων. Γιορτάζεται στις 24 Σεπτεμβρίου αξίζει να την επισκεφτείτε !!
top